torstai 15. joulukuuta 2011

can-can-candy girls

moikka!

nyt on mahtava Ofelia Market ohi! Laitankin tähän kuvia mukaan ja lisäksi linkitän videot tähän postaukseen, ne löytyvätkin nykyään youtubesta!

Ofeliassa oli mainiota, lauantaina kova sterssi ja jännitys näytöksestä ja myyntipöydän järjestelystä ja kaikesta, onneksi kaikki meni mitä mainiommin ja näytöksen jälkeen olo tila oli niin ykkönen, adrenaliinit virtas lujaa mul ja mun malleilla :D oltii niin iloisia kun kaikki onnistu!

musta tuntu että tänä vuonna oli hiljaisempa aja vähemmän väkeä kuin viime vuonna samaan aikaan mutta ei se mun myyntejä haitannut :) ja nyt mulla on korttikonekkin että voi maksaa kortilla :)

seuraavat myyjäiset onkin nyt lauantaina finlaysonin alueen joulumyyjäisissä, siellä on myöskin muotinäytös mihin maijeän osuuskunta osallistuu komen hengen voimin, eli Planet Ida-vaatteita näytillä, työkaverini Tiina Rikalan shadows malliston vaatteita ja lisäksi osuuskuntamme nora nattarin vaatteita. lisäksi siellä kait haastatellaan meitä hiukan ja saamme sellasia oikeaita malleja käyttöön, toivottavasti malli tytöt on sujut pitsipöksyjen ja korsettien kanssa :DD saa nähdä mitä tästä tulee.. mun vakio mallit kun on niin hyviä ja vakuuttavia että en tie mitä nyt odotan tältä :D pää asia että saa mainostusta tuo. Eli tampereella 17 päivä liikkuvat voivat tulla katsomaan näytöstä klo 13 ja muutenkin shoppaileen meijän myyntipöytien luo :D lisäksi finlaysonilta voi jatkaa matkaa lähellä sijaitsevaan tallipihalle, sieltäkin löytyy Planet Idaa niin vahdin puodista kuin osuuskuntamme myyntimökistä! jee jee jee!!!


tässä kuvia seuraavanlaisessa järjestyksessä: sekavassa.minä tadaa ja tytöt Miau!Karkki tytöt karkkien kanssa!Marianne karkki taskut ja helma!Marianne-karkkikorsetti!


Sunnuntain asukokonaisuus Tanja, lauantain asun myin ;)Ihana Reija<3


Ihana Tanja<3Ihana Nanny<3Nanny ja tikkarit yleisöön!
(Tähän astiset kuvat ottanut Kane Heinonen)tytöt sunnuntain näytöksen jälkeenTanja apuri ja minä Ida myymässä


Karkki-korsetti sivulta ja läheltäKarkki-korsetti edestä! näitä voi sitten tilata minulta omilla mitoilla ;) vink vink. teräksiset spiraaliluut ja metallinen plansetti. ihan kunnolla saa kiristettyä!


Tämä on aivan ihana kuva Reijasta!kaulakorsetit karkkipapereista! Nam!ihana kuva!Tanjan lauantai asu!


Lauantaina näytöksen jälkeen otimme kuvia!
ja lopussa kiitos seisoo, kiitos terv. Ida Vadelmainen! ;)

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia ihanista vaatteista ihanien tyttöjen päällä!

    ♥ Raisa

    VastaaPoista