tiistai 23. elokuuta 2011

jaahas! ensi viikolla onkin jo TRACON! jee! 3 ja 4 päivä siis, la ja su! siellä olemme pinkkiksen kanssa yhdessä myymässä ihanalla teemalla ;) tulkaa katsomaan paikanpäälle mikä on teema ja kuinka ihana meijän pöytä on!


sitten 11.9. onkin tamperene ofelia market! siellä on Planet Idan muotinäytös josta tulee huikee! teema siinäkin on aivan mainio, en viitsisi paljastaa sitä vielä, ehkä sitten muutama päivä ennen näytöstä niin teidän kaikkien mielenkiinto herää ja teidän on pakko nähdä se ;)


olen tässä viime viikot ommellutkin aikas paljon kaikkia Planet Ida tuotteita tapahtumia varten. tällä viikolla aloitin myös muotinäytöksen vaatteiden tekemisen! Mun on pitänyt tehdä yks hauska postauskin siitä miten vanhoista kamalista mekoista saa uusia ihania! mulla on kuvattuna yhdestä ihanasta mekosta ennen kuva mut jälkeen kuva vie pitäis ottaa, lähtökohtana oli vihreä musta leopardikuvioinen kasarimekko olkatoppauksilla... grr.


tänään ompelin kasan pitsipöksyjä! ja viime viikolla sain aikaiseksi kasan liivimekkoja retrokankaista!no mut sitten vielä loppuun kuvia ja tarinoita niistä:tässä kasa iloisia kaulakavereita!tässä tämä leopardi mekon ennen kuba, jälkeen kuva tulee toivottavasti pian.. :D


ja vielä ihania kesätyttöjä mainoskuvissa!JEE! Planet Idan iloiset mallit!


2 kommenttia:

  1. Tokio/Japani? Hong Kong/Kiina? Aasiaa se ainakin on! (epäreilua! mutta oih! Niin ihanaa, että pääset KUUKAUDEN lomille jonnekkin tollaseen paikkaan)
    Ihania kuvia taas! Innolla odotan Traconia!

    ♥ Raisa

    VastaaPoista
  2. Me muutetaan nyt lauantaina, joten tilaan sitten muuton jälkeen (jos vaikka muistais uuden osoitteenkin) :D

    VastaaPoista